Partner worden?

Wat leuk dat u overweegt partner te worden van de Vereniging voor Jong Orthopedisch en Sportgeneeskundig Nederland! Hieronder hebben we voor u de voordelen als mogelijke partner van de vereniging op een rij gezet.

Direct contact met toekomstige artsen

Wanneer u als organisatie toetreedt tot het netwerk van VEJOS, staat u in direct contact met jonge artsen (in spé), waarmee u bijdraagt aan de overdracht van waardevolle kennis. Wij willen uw organisatie betrekken bij de inhoud van onze educatieve evenementen om te zorgen dat ons programma aansluit op de realiteit van het werkveld. Wat kan VEJOS NL aanbieden, waar u als werkgever in de toekomst iets aan heeft?

Uw netwerk/exposure vergroten

De verscheidene evenementen die wij zullen organiseren bieden een uitgelezen mogelijkheid om uw netwerk te vergroten. Onze educatieve evenementen en netwerkactiviteiten brengen werkgevers en toekomstige werknemers bij elkaar. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met een jonge doelgroep die voornamelijk online actief is.

VEJOS gecertificeerde (wetenschappelijke) stagiaires

VEJOS beloont leden die jaarlijks een minimum van 75% aan extracurriculaire educatieve evenementen bijwonen met een certificaat, ondertekend door de vereniging, de medische partners en onze advisory board. Onze vereniging biedt een platform voor specialisten en bedrijven om in contact te komen met gemotiveerde geneeskundestudenten voor verschillende (wetenschappelijke) stages.

Word partner

Wat leuk dat u overweegt partner te worden van de Vereniging voor Jong Orthopedisch en Sportgeneeskundig Nederland. Wij, als medische young professionals, komen graag in contact met uw organisatie of bedrijf om te kijken wat voor mooie samenwerking we aan kunnen gaan en welke mogelijkheden er liggen om samen te bouwen aan een mooie toekomst waarin de missie en continuïteit van de vereniging voorop staan. Wilt u met ons in contact komen? Of wilt u graag partner worden? Klik dan op de knop hieronder.