Team

VEJOS wordt geleid door een vijftal medische young professionals. In hun rol van dagelijks bestuur zijn zij verantwoordelijk voor het functioneren en het bewaken van de continuïteit van de vereniging. Elk bestuurslid draagt eigen verantwoordelijkheden, maar stuk voor stuk hebben zij dezelfde motivatie: de passie en de fascinatie voor het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam. Heb je een vraag aan een van de bestuursleden? Dat kan. Via LinkedIn of via de mail staan onze bestuursleden je graag te woord.

Margot Brand

Voorzitter

Margot is 26 jaar oud en momenteel bezig met het 6e jaar van de geneeskunde opleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar studie is zij werkzaam als medisch hulpverlener op grote evenementen en concerten. In haar vrije tijd is zij vaak op het water te vinden door te zeilen of te surfen. Het komende jaar zal zij als voorzitter het contact met de partners, advisory board en raad van toezicht onderhouden. Tevens zal zij de rest van het bestuur ondersteunen in de organisatie van de evenementen.

Nina Burgert

Secretaris

Nina is 27 jaar oud en bezig met haar masterscriptie over distale radius fracturen binnen het OLVG. Zij zal de studie geneeskunde in oktober 2023 afronden. Zij speelt verder fanatiek basketbal en gaat het liefst zo vaak mogelijk op wintersport. Binnen het bestuur houdt zij zich als secretaris bezig met de organisatorische zaken binnen de vereniging en onderhoudt zij het contact met de leden en partners.

Floris van der Lek

Fiscus

Floris is 25 jaar oud en zit momenteel in zijn 2e masterjaar Geneeskunde. Hij is fanatiek hockeyer en is geïnteresseerd in alle sporten die je kunt bedenken. Binnen het bestuur van Vejos is hij als fiscus bezig met het bijhouden van de inkomende en uitgaande kosten.

Niels Dur

Commissaris Orthopedie

Niels is 26 jaar oud en heeft na zijn bachelor Klinische Technologie nu ook zijn master Geneeskunde afgerond. Momenteel werkt hij als arts-onderzoeker bij de afdelingen Orthopedie & Sportgeneeskunde en Radiologie & Nucleaire geneeskunde waar hij onderzoek doet naar de biomechanische veranderingen bij vroege artrose van de knie. Als Commissaris Orthopedie houdt hij zich bezig met het organiseren van orthopedische evenementen en de samenwerking met orthopedische partners. 

Benthe Bogers

Commissaris Sportgeneeskunde

Benthe is 26 jaar oud en werkt als ANIOS Cardiologie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis na afgelopen jaar de master geneeskunde te hebben afgerond. Ze is enthousiast voetballer, en gaat ook graag fietsen, zwemmen of skiën. Aankomend jaar zal ze verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de sportgeneeskundige masterclasses en lezingen en ook voor het contact met de sportgeneeskundige partners.