Team

VEJOS wordt geleid door een viertal medische young professionals. In hun rol van dagelijks bestuur zijn zij verantwoordelijk voor het functioneren en het bewaken van de continuïteit van de vereniging. Elk bestuurslid draagt eigen verantwoordelijkheden, maar stuk voor stuk hebben zij dezelfde motivatie: de passie en de fascinatie voor het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam. Heb je een vraag aan een van de bestuursleden? Dat kan. Via LinkedIn of via de mail staan onze bestuursleden je graag te woord.

Josje Poelmann

Voorzitter

Josje is 24 jaar oud en bezig met haar coschappen in het 5e jaar van de studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In November 2023 zal ze deze afronden. In haar vrije tijd staat ze het liefst op het hockeyveld, en tijdens vakantieweken reist ze graag de wereld rond. Binnen het bestuur onderhoudt zij als voorzitter onder andere het contact met de partners, advisory board en raad van toezicht.

Mark Siemensma

Secretaris

Mark werkt als arts-onderzoeker op de afdeling Orthopedie & Sportgeneeskunde in het Erasmus MC. Hier doet hij onderzoek naar het optimaliseren van de behandeling bij posttraumatische afwijkingen van de elleboog en de onderarm onder leiding van Prof. dr. Eygendaal en dr. Colaris. Binnen het bestuur houdt hij zich als secretaris bezig met de organisatorische zaken binnen de vereniging en onderhoudt hij het contact met de leden en partners.

Roderick Vossen

Fiscus

Roderick is 24 jaar oud en bezig met het afronden van zijn master geneeskunde. Momenteel doet hij onderzoek bij de orthopedie van het Spaarne Gasthuis en OLVG naar AC-artrose. Voor zijn studie geneeskunde heeft Roderick een groot deel van zijn jeugd in het buitenland gewoond. Voor de studie is hij toch weer teruggekomen. Naast zijn studie is Roderick fanatiek hockeyer en wielrenner. Binnen het bestuur houdt Roderick zich voornamelijk bezig met de financiën en assisteert hij bij orthopedische zaken.

Madu Soares

Commissaris Orthopedie

Madu is 23 jaar en volgt de master tot arts en klinisch onderzoeker aan de Universiteit Utrecht. Hiervoor heeft hij de Bachelor Bewegingswetenschappen gevolgd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Naast zijn studie doet Madu onderzoek naar schouderinstabiliteit bij het OLVG onder leiding van Prof. Dr. van den Bekerom en is hij werkzaam als OK-assistent in het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Binnen het bestuur is hij verantwoordelijk voor de orthopedische zaken, zoals de programmering van de evenementen en de samenwerkingen met de orthopedische partners.

Emma Smit

Commissaris Sportgeneeskunde

Emma is 26 jaar oud en heeft net haar geneeskunde studie afgerond. Ze gaat werken als arts-assistent cardiologie in het Haags Medisch Centrum. Naast geneeskunde heeft Emma ook de master master Human Movement Science gedaan. In haar vrije tijd is ze bezig met floorball en zeilen. Binnen het bestuur is Emma verantwoordelijk voor de sportgeneeskundige zaken zoals het organiseren van de sportgeneeskundige lezingen en het aantrekken van sportgeneeskundige partners.