Wie zijn we?

De Vereniging voor Jong Orthopedisch en Sportgeneeskundig Nederland (VEJOS NL) is een vereniging gericht op masterstudenten geneeskunde, basisartsen en arts-onderzoekers met interesse in de Orthopedie en Sportgeneeskunde. De vereniging organiseert extracurriculaire activiteiten voor haar leden, in samenwerking met (medisch) experts en bedrijven uit de medische industrie van de Orthopedie en Sportgeneeskunde. 

Missie

De missie van VEJOS is:

Wat we doen

VEJOS maakt onderwijs over de Orthopedie en Sportgeneeskunde toegankelijk voor medische young professionals. Daarnaast vormen wij de brug tussen zowel de specialismen Orthopedie en Sportgeneeskunde, als tussen deze specialismen en de medische industrie. Hiertoe organiseert zij lezingen, masterclasses, workshops werkbezoeken en andere samenkomsten waarbij theoretische vakkennis, anatomie, beeldvorming, praktische vaardigheden en onderzoek centraal staan.

Wil jij lid worden van VEJOS?

Dat kan. Met het lidmaatschap van VEJOS haal jij als medische young professional alles uit jouw beginnende artsencarrière. Woon de gaafste lezingen, masterclasses en workshops bij waar jij jouw skillset binnen de Orthopedie en Sportgeneeskunde gaat uitbreiden. Kom op een laagdrempelige manier in contact met medisch specialisten en bedrijven uit de medische industrie. Wil je meer weten over het lidmaatschap? Of wil je jezelf inschrijven? Klik dan op de knop hieronder.