Raad van Toezicht

VEJOS wordt geleid door een viertal medische young professionals. In hun rol van dagelijks bestuur zijn zij verantwoordelijk voor het functioneren en het bewaken van de continuïteit van de vereniging. Elk bestuurslid draagt eigen verantwoordelijkheden, maar stuk voor stuk hebben zij dezelfde motivatie: de passie en de fascinatie voor het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam. Heb je een vraag aan een van de bestuursleden? Dat kan. Via LinkedIn of via de mail staan onze bestuursleden je graag te woord.

Ted Van Iersel

Founder / Raad van Toezicht

Ted is 26 jaar en arts-assistent bij de orthopedische chirurgie in het St. Antonius Ziekenhuis.  Naast zijn werk doet Ted een PhD waarbij hij verschillende (multicenter) onderzoeken naar traumatische schouderinstabiliteit en patiëntgerichte zorg bij het OLVG, onder leiding van Orthopedisch Chirurgen Prof. Dr. van den Bekerom en Dr. van Deurzen. Tevens is Ted clubarts bij de voetbalclub Almere City. Ted is de oprichter van VEJOS NL en nog steeds actief binnen de Raad van Toezicht. 

Josje Poelmann

Raad van Toezicht

Josje is 25 jaar en heeft recent haar master geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgerond. Per 1 februari 2024 zal zij als ANIOS Chirurgie in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk aan de slag. Het afgelopen jaar vormde zij onderdeel van het bestuur van VEJOS  en op dit moment ondersteunt ze de vereniging via de Raad van Toezicht.

Mark Siemensma

Raad van Toezicht

Mark is 28 jaar en is werkzaam als arts-assistent en promovendus bij de afdeling Orthopedie & Sportgeneeskunde van het Erasmus MC in Rotterdam. Voor zijn PhD doet hij onderzoek naar posttraumatische afwijkingen van de elleboog en de onderarm. Mark heeft vorig jaar de functie gehad als secretaris binnen het bestuur van VEJOS en houdt zich nu binnen de Raad van Toezicht o.a. bezig met de lange termijn visie van de vereniging.

Ruben Stavenuiter

Commissaris Orthopedie / Penningmeester

Ruben is 28 jaar en is na zijn studie geneeskunde aan het Maastricht UMC+ (UM) eerst als ANIOS orthopedie werkzaam geweest en is nu juist actief in de sportgeneeskunde bij Ancora Health. Hij is fanatiek kitesurfer/watersporter en heeft een passie voor sport en bewegen. Daarnaast deed hij in Boston wetenschappelijk onderzoek aan Harvard Medical School – Massachusetts General Hospital, naar verschillende sportletsels van de voet en enkel. Binnen het bestuur helpt hij bij zowel orthopedische als sportgeneeskundige zaken en is hij verantwoordelijk voor de financiën.