Lidmaatschap

De Vereniging voor Jong Orthopedisch en Sportgeneeskundig Nederland (VEJOS NL) opent vanaf het academisch jaar 2021-2022 haar deuren voor nieuwe leden. VEJOS is een vereniging gericht op medische young professionals (masterstudenten geneeskunde, basisartsen en arts-onderzoekers) met interesse in de Orthopedie en de Sportgeneeskunde.

Lid worden

Wat leuk dat je overweegt lid te worden van onze mooie vereniging. De inschrijvingen voor verenigingsjaar 2024-2025 zijn nu geopend! 

Via onderstaande link kan je het sollicitatieformulier invullen en daarnaast jouw CV en motivatiebrief uploaden. Let op, dit kan tot 9 juni 2024 23:59, dus zorg dat je daarvoor jouw sollicitatie op tijd instuurt! 

Aanmelden kan via de volgende link: https://forms.gle/exTeBtg4Yf3dojh7A

Middels een lidmaatschap van VEJOS krijg jij toegang krijgt tot hoogwaardige cursussen, lezingen, masterclasses, workshops en werkbezoeken waar je tot voor kort als medische young professional geen toegang tot had.

Naast alle activiteiten die we organiseren, kom je op een laagdrempelige manier in contact met gerenommeerde medisch specialisten en leg jij de eerste hand aan jouw carrière als toekomstig Orthopedisch Chirurg of Sportarts. Wie weet sta jij over 20 jaar wel op de Olympische Spelen als sportmedische professional onze atleten te ondersteunen.

 Het jaar loopt van 1 september 2024 tot en met juli 2025. Hierin wordt elke maand een activiteit op de woensdagavond (lezing) of zaterdag (masterclass, workshop of werkbezoek) georganiseerd.

Certificaat​

Aan het einde van het jaar ontvang je een certificaat die ondertekend wordt door de vereniging, onze partners en (medisch) experts van de Advisory Board. Voor het certificaat dien je bij 75% van de activiteiten aanwezig te zijn geweest.

Topsport

Het bestuur van VEJOS NL beseft dat topsport combineren met studie en werk vaak heel druk kan zijn. Echter betekent dit niet dat er geen interesse is in extracurriculaire activiteiten en ontplooiing van jouw maatschappelijke kwaliteiten. Daarom is er voor topsporters een aparte regeling mogelijk voor het lidmaatschap van VEJOS, wat betreft aanwezigheid. 

Kosten

De contributie voor het lidmaatschap van VEJOS bedraagt 175 euro per jaar. Hier krijg je 10 extracurriculaire activiteiten, toegang tot een groot sportmedisch netwerk en een schat aan kennis en ervaring voor terug.

Heb je nog vragen? Mail dan naar lidmaatschap@vejos.nl