Onze partners

Naast het bestuur en de Advisory Board, maken de partners van VEJOS een fundamenteel deel uit van de vereniging. Deze bedrijven maken het mede mogelijk dat de vereniging toegankelijk maar zeer hoogwaardig kwalitatief extracurriculair onderwijs aan kan bieden aan een grote doelgroep medische young professionals. Samen met de partners van VEJOS worden lezingen, masterclasses, workshops, werkbezoeken en andere netwerkactiviteiten aangeboden binnen de Orthopedie en Sportgeneeskunde.

Arthrex is een wereldwijd bedrijf in medische apparatuur en leider in de ontwikkeling van nieuwe producten en  het medisch onderwijs in de orthopedie en algemene  chirurgie. Met de bedrijfsmissie Helping Surgeons Treat Their Patients Better™ heeft Arthrex een pioniersrol vervuld op het gebied van arthroscopie en endoscopische chirurgie. We ontwikkelen meer dan 1.000 innovatieve producten en procedures per jaar om minimaal invasieve chirurgie wereldwijd te bevorderen

“We improve people’s mobility” – Össur gebruikt haar expertise en ervaring om mensen te helpen meer zelfverzekerd, veilig en mobiel te zijn, zonder dat de blessure of aandoening hun kwaliteit van leven beïnvloedt. Össur werd opgericht in 1971 en heeft sindsdien een breed scala aan medische hulpmiddelen ontwikkelt. Of je nu op zoek bent naar een orthese voor degeneratieve aandoeningen zoals knieartrose, een brace voor na een blessure of na een operatie, Össur heeft een passende oplossing.

ProCare is dé specialist op het gebied van (sport)medische meetapparatuur gerelateerd aan bewegen. De organisatie streeft ernaar om duurzame en innovatieve oplossingen te leveren aan bedrijven en organisaties in de BeNeLux: van revalidatie tot topsport! Met meer dan 40 merken is ProCare in staat om een totaaloplossing te bieden met hoogwaardige meetapparatuur, software oplossingen, én kennis.

Arthroscopy & Arthroplasty organiseert jaarlijks internationale cursussen in Utrecht. De cursussen zijn geavanceerde internationale cursussen die de nieuwste chirurgische technieken presenteren voor de behandeling van sportgeneeskunde, trauma en osteoartritis van de enkel, hand en pols, knie, schouder en elleboog. De cursusaccreditatie is verleend door de Nederlandse Orthopedische Vereniging (NOV). De onafhankelijke cursussen presenteren de nieuwste chirurgische technieken door middel van lezingen en live demonstraties door wereldberoemde internationale faculteit. De cursussen worden erkend als EPA Expert level cursussen voor Nederlandse orthopedisch chirurgen en Nederlandse orthopedisch bewoners. De volgende editie vindt plaats van 1 juli tot 5 juli in Utrecht, Nederland.

DePuy Synthes, het orthopedische bedrijf van Johnson & Johnson, biedt een breed scala aan innovatieve orthopedische medische hulpmiddelen en diensten, en onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma’s om continu de patiëntenzorg te verbeteren. DePuy Synthes is actief in verschillende domeinen: gewrichtsreconstructie (heup, knie, schouder), traumatologie, wervelkolomchirurgie, sportgeneeskunde, cranio-maxillofaciale chirurgie, biomaterialen, veterinaire chirurgie en chirurgische motoren.

Dé vrolijke zorgsokken voor dokters, verpleegkundigen en andere zorgkanjers! Voor échte (zorg)helden op sokken.

Sinds 2019 heeft MedSocks de leukste sokken voor iedereen werkzaam in de zorg! Met MedSocks™️ kan iedereen een échte held op zorgsokken zijn! Met een deel van de opbrengst van onze sokken steunen wij meer dan 20 goede doelen zoals de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding, Pink Ribbon en het Rode Kruis. Zo kun jij op een stijlvolle manier een steentje bijdragen aan een gezondere wereld!

Wilt u ook partner worden?

Wat leuk dat u overweegt partner te worden van de Vereniging voor Jong Orthopedisch en Sportgeneeskundig Nederland. Wij, als medische young professionals, komen graag in contact met uw organisatie of bedrijf om te kijken wat voor mooie samenwerking we aan kunnen gaan en welke mogelijkheden er liggen om samen te bouwen aan een mooie toekomst waarin de missie en continuïteit van de vereniging voorop staan. Wilt u met ons in contact komen? Of wilt u graag partner worden? Klik dan op de knop hieronder.