Sponsors

De sponsors van VEJOS zorgen voor materiële, logistieke en financiële draagkracht nodig voor het in stand houden van de dagelijkse werking van de vereniging. Steun is afkomstig van innovatieve bedrijven met activiteiten in de fysische en orthopedische geneeskunde. Dankzij hun steun is VEJOS als vereniging in staat om de volgende generatie hoog gemotiveerde  sportmedische en orthopedische professionals nieuwe kennis aan te bieden die hen voorbereidt voor hun toekomstige opleiding en professionele activiteiten.   

Arthrex is een wereldwijd bedrijf in medische apparatuur en leider in de ontwikkeling van nieuwe producten en  het medisch onderwijs in de orthopedie en algemene chirurgie. Met de bedrijfsmissie Helping Surgeons Treat Their Patients Better™ heeft Arthrex een pioniersrol vervuld op het gebied van arthroscopie en endoscopische chirurgie. We ontwikkelen meer dan 1.000 innovatieve producten en procedures per jaar om minimaal invasieve chirurgie wereldwijd te bevorderen 

VIGO is marktleider in België wat betreft technische orthopedie. Het bedrijf werd in 1956 opgericht en maakt sinds 2019 deel uit van de Duitse groep Ottobock. Dankzij de jarenlange vakkennis en aandacht voor innovatie en vernieuwing biedt VIGO iedereen, met of zonder fysieke beperking, ongeacht de situatie of leeftijd een oplossing op maat om zich te kunnen voortbewegen. VIGO biedt dan ook een zeer uitgebreid gamma producten en hulpmiddelen voor uiteenlopende aandoeningen aan. In de eigen ateliers worden prothesen, orthesen en orthopedische schoenen op maat gemaakt. Daarnaast kunnen patiënten ook bij VIGO terecht voor rolstoelen, braces, steunzolen, etc. 

Aqtor! telt personen met mobiliteitsbeperkingen in staat hun bewegingsvrijheid terug te winnen. Dagelijks zijn hun prothesisten, bandagisten en orthesisten -aanwezig in diverse ziekenhuizen, revalidatiecentra en dokterspraktijken. Samen zoeken ze er met de behandelende geneesheer-specialist naar de beste oplossingen die bijdragen tot een actiever en mobieler leven van de patiënt.  Daarnaast focust Aqtor! zich ook op nieuwe en vooruitstrevende technieken, zoals 3D printing van een kniebrace.  Aqtor! draagt educatie ook zeer hoog in het vaandel, zo voorzien zij tal van opleidingen voor eigen medewerkers, maar ook toekomstige zorgverstrekkers. 

Zimmer Biomet is globale wereldleider in medische technologie met een uitgebreide portofolio  gericht op het maximaliseren van mobiliteit en het verbeteren van de gezondheid. Wij transformeren de patiëntenzorg met onze innovatieve producten met  geïntegreerde digitale en robot technologie, gebaseerd op input van geavanceerde data, data analyse en artificial intelligentie. Met 90+ jaren van leiderschap en bewezen expertise is Zimmer Biomet wel geplaatst om hoog kwalitatieve producten te leveren aan patiënten en zorgverstrekkers. Onze progressieve innovatieve cultuur is gebaseerd op een jarenlange ervaring en traditie .   

Pfizer is één van ’s werelds grootste en meest bekende farmaceutische bedrijven. Phizer ontwikkelt en produceert een breed scala aan medicijnen en vaccins voor verschillende medische aandoeningen. De onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen van het bedrijf beslaan meerdere therapeutische gebieden, waaronder cardiovasculaire gezondheid, oncologie, immunologie, zeldzame ziekten en vaccins.

Wilt u ook sponsor worden van VEJOS?

U overweegt sponsor te worden van de Vereniging voor Jong Orthopedisch en Sportgeneeskundig België? Wij, als medische young professionals, komen graag in contact met uw organisatie om te kijken welke samenwerking we aan kunnen gaan en welke mogelijkheden er liggen om samen te bouwen aan een toekomst waarin de missie en continuïteit van de vereniging voorop staan. Wilt u met ons in contact komen of wilt u graag sponsor worden van VEJOS? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Waarom sponsor worden van VEJOS?

Als sponsor van VEJOS kan u ons de mogelijkheid bieden onze doelen te bereiken door zowel financiële, als materiële steun. Ondanks onze enorme motivatie, zouden wij zonder sponsors niet over de middelen beschikken om ons doel te verwezenlijken en medische young professionals onder te dompelen in de wereld van Sportgeneeskunde en Orthopedie. Daarnaast is het voor u als bedrijf een interessant project, omdat het u een unieke kans biedt in aanraking te komen met de artsen van de toekomst die een specifieke interesse hebben in de ontwikkelingen en technologieën in uw domein. Er zal zowel gezorgd worden voor reclame van uw bedrijf tijdens onze events en op onze website, alsook de mogelijkheid geboden worden om in contact te komen met zowel de specialisten die op dit moment actief zijn op het terrein, alsook met jong-specialisten die in de toekomst de fakkel zullen overnemen. 

Word sponsor

Wilt u graag sponsor worden?
Vul dan volgend formulier in.