Onze partners

Naast het bestuur en het Advisory Board, maken de partners van VEJOS een fundamenteel deel uit van de vereniging. Deze bedrijven maken het mede mogelijk dat de vereniging toegankelijk maar zeer hoogwaardig kwalitatief extracurriculair onderwijs aan kan bieden aan een grote doelgroep medische young professionals. Samen met de partners van VEJOS worden lezingen, masterclasses, workshops, werkbezoeken en andere netwerkactiviteiten aangeboden binnen de Orthopedie en Sportgeneeskunde. Hierin tracht VEJOS innovaties via zijn partners rechtstreeks aan haar leden aan te bieden.

ProCare is dé specialist op het gebied van (sport)medische meetapparatuur gerelateerd aan bewegen. De organisatie streeft ernaar om duurzame en innovatieve oplossingen te leveren aan bedrijven en organisaties in de BeNeLux: van revalidatie tot topsport! Met meer dan 40 merken is ProCare in staat om een totaaloplossing te bieden met hoogwaardige meetapparatuur, software oplossingen, én kennis.

Voor zorgverleners die onderweg duidelijke en betrouwbare echodiagnostiek willen stellen levert Philips de beste beeldkwaliteit. Zo kun je met een gerust hart een diagnose stellen. Zorgverleners kiezen voor Philips omdat het brede assortiment varieert van handheld tot premium op kar. Ieder systeem is met zorg ontworpen voor ergonomisch en intuïtief gebruik. De Philips Lumify, ’s werelds eerste app-gebaseerde handheld echografiesysteem, heeft in 2020 de prestigieuze IEEE Service of Society Award gewonnen. 

Acco is dé boekhandel waar je als (geneeskunde-) student terecht kan voor al je relevante naslagwerken. Net zoals VEJOS België promoten zij ‘levenslang leren’. Acco is al 60 jaar expert in alles wat met succesvol leren te maken heeft en staat in voor het selecteren en creëren van relevant en kwaliteitsvol studiemateriaal. Aan de hand van verscheidene naslagwerken tracht Acco studenten te ondersteunen in een aangenaam en succesvol leertraject. 

Neem zeker eens een kijkje op onderstaande website om de speciale aanbieding van boeken te bekijken: shop.acco.be/vejos

Zowel in het dagelijkse leven als bij het sporten is een goede lichaamshouding een must. Upsports is begaan met het corrigeren van de lichaamshouding. Door een goede voetpositie en/of dynamische sturing aan te bieden (e.g. met unieke sturingszolen), optimaliseert Upsports de biomechanische uitlijning, wat leidt tot een betere balans en mobiliteit met minder energieverlies, irritatie of pijn. In de UPlab’s wordt een individueel beeld van de patiënt zijn situatie gevormd. Na een gericht biomechanisch onderzoek gaat het team aan de slag met alle data die ze bekomen hebben via camera’s, loopband met geïntegreerde druksensoren en scanner. Bij de opvolgmeeting leveren en evalueren ze de op maat gemaakte sturingszolen. Controlemetingen na enkele weken zijn even belangrijk als multidisciplinair overleg met kine, osteo of arts. 

Het Orthopedisch Centrum Antwerpen (ORTHOCA) is een associatie van 16 orthopedische chirurgen, 1 neurochirurg en 1 sportarts. Zij zijn verbonden aan het AZ Monica ziekenhuis in Antwerpen en houden praktijk op 3 locaties in de provincie Antwerpen. Gezamenlijk willen ze de meest hoogstaande orthopedische zorg aanbieden voor iedereen. Daarnaast vormen ze ook een opleidings- en researchcentrum met hoogstaande academici.  

Wij zijn Daniël en Miguel, 2 jonge artsen uit Nederland (Rotterdam). Samen hebben wij een bedrijf genaamd MedSocks opgericht. MedSocks zijn vrolijke sokken met een medisch thema. Wij hopen dat dit de ziekenhuizen en de gezondheidszorg in het algemeen opvrolijkt. Als jonge artsen willen wij ook iets teruggeven aan de geneeskunde en de samenleving. Daarom doneren wij een deel van de opbrengst aan een goed doel dat past bij het thema van de sok! Zo hebben wij al meer dan 45.000 euro gedoneerd. Daarnaast doneren wij ook jaarlijks Teddybeertjes voor kinderen aan de Spoedeisende Hulp in Ziekenhuizen, om de spanning bij kinderen wat te verkleinen. Wij danken onze klanten voor de steun voor een betere wereld, stap voor stap! 

Sportdoktes is een mobiele sportgeneeskundige groep, bestaande uit zorgprofessionals van diverse specialismen uit Nederland en nu ook België. Hun wagenpark bestaat uit meerdere ambulances, doktersauto’s, ambulancemotoren, mobiele spoedeisende hulp en een grote hoeveelheid aan middelen en materialen om een sporter op verantwoorde wijze volgens de protocollen van de A.L.S en A.T.L.S van medische zorg te voorzien. Sportdoktes is, binnen Nederland, de grootste medische dienst die zich alleen bezig houdt met (Top)sportevenementen. De komende jaren zal sportdokters.NL ook aanwezig zijn op een aantal Belgische sportevents

Wilt u ook partner worden?

Fijn dat u overweegt partner te worden van de Vereniging voor Jong Orthopedisch en Sportgeneeskundig België. Wij, als medische young professionals, komen graag in contact met uw organisatie of bedrijf in de hoop een samenwerking met u aan te kunnen gaan om samen te bouwen aan een mooie toekomst waarin de missie en continuïteit van de vereniging voorop staan.

Direct contact met toekomstige artsen

Wanneer u als organisatie toetreedt tot het netwerk van VEJOS, staat u in direct contact met jonge artsen (in spé), waarmee u bijdraagt aan de overdracht van waardevolle kennis. Wij willen uw organisatie betrekken bij de inhoud van onze educatieve evenementen om te zorgen dat ons programma aansluit aan de realiteit op de werkvloer.

Uw netwerk/exposure vergroten

De verscheidene evenementen die wij zullen organiseren bieden een uitgelezen mogelijkheid om uw netwerk te vergroten. Onze educatieve evenementen en netwerkactiviteiten brengen werkgevers en toekomstige werknemers bij elkaar. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met een jonge doelgroep die voornamelijk online actief is.

Word partner

Wilt u graag partner worden?
Vul dan volgend formulier in.