Lidmaatschap

De Vereniging voor Jong Orthopedisch en Sportgeneeskundig België (VEJOS BE) opent binnenkort haar deuren voor nieuwe leden. VEJOS is een vereniging gericht op medische young professionals (masterstudenten geneeskunde, basisartsen en arts-onderzoekers) met interesse in de Orthopedie en de Sportgeneeskunde. Aan de hand van masterclasses, hands-on workshops en lezingen verdiepen we ons in topics die orthopedie en sportgeneeskunde overspannen. 

Lid worden

Leuk dat je overweegt lid te worden van onze vereniging! De sollicitaties voor het verenigingsjaar 2024-2026 zijn momenteel geopend. Je kan solliciteren t.em. 2 juni 2024 23:59

Druk hieronder op de knop en word lid van onze toffe vereniging! 

Certificaat​

Aan het einde van het verenigingsjaar ontvang je een certificaat dat ondertekend wordt door de vereniging, onze partners en (medisch) experts van de Advisory Board. Voor het certificaat dien je bij 75% van de activiteiten aanwezig te zijn geweest. 

Topsport

Het bestuur van VEJOS BE beseft dat topsport combineren met studie en werk vaak heel druk kan zijn. Echter betekent dit niet dat er geen interesse is in extracurriculaire activiteiten en ontplooiing van jouw maatschappelijke kwaliteiten. Daarom is er voor topsporters een aparte regeling mogelijk voor het lidmaatschap van VEJOS, wat betreft aanwezigheid. 

Kosten

De contributie voor het lidmaatschap van VEJOS bedraagt 140 euro voor 2 jaar. Hier krijg je 10 extracurriculaire activiteiten, toegang tot een groot sportmedisch netwerk en een schat aan kennis en ervaring voor terug.

Heb je nog vragen? Mail dan naar infobelgie@vejos.eu

Ledenportaal

Onze leden krijgen via het Ledenportaal toegang tot de powerpoints van onze sprekers. Zo kunnen ze deze nadien opnieuw bekijken en bepaalde topics eruit halen. Daarnaast worden hier ook interessante wetenschappelijke artikels geplaatst en dit alles om educatie te bevorderen. Klik op de knop hierboven om naar het Ledenportaal te gaan. 

Sollicitatie VEJOS België

De sollicitaties voor het verenigingsjaar 2024-2026 zijn momenteel geopend!

Vul je gegevens hiernaast in samen met je CV en motivatiebrief. Na de inschrijvingsperiode bekijken wij jouw profiel en kijken we of je past binnen onze vereniging. Zo ja, kan je je aansluiten en meegenieten van alle leuke events! 

Je wordt hiervan via mail op de hoogte gebracht. 

De sollicitaties sluiten op 2 juni 2024 om 23u59.