Lidmaatschap

De Vereniging voor Jong Orthopedisch en Sportgeneeskundig België (VEJOS BE) opent binnenkort haar deuren voor nieuwe leden. VEJOS is een vereniging gericht op medische young professionals (masterstudenten geneeskunde, basisartsen en arts-onderzoekers) met interesse in de Orthopedie en de Sportgeneeskunde. Aan de hand van masterclasses, hands-on workshops en lezingen verdiepen we ons in topics die orthopedie en sportgeneeskunde overspannen. 

Lid worden

Leuk dat je overweegt lid te worden van onze vereniging! De sollicitaties voor het verenigingsjaar 2023-2024 zijn helaas gesloten, maar meld je onderaan deze pagina aan om op de hoogte te blijven. 

Certificaat​

Aan het einde van het jaar ontvang je een certificaat dat ondertekend wordt door de vereniging, onze partners en (medisch) experts van de Advisory Board. Voor het certificaat dien je bij 75% van de activiteiten aanwezig te zijn geweest. 

Topsport

Het bestuur van VEJOS BE beseft dat topsport combineren met studie en werk vaak heel druk kan zijn. Echter betekent dit niet dat er geen interesse is in extracurriculaire activiteiten en ontplooiing van jouw maatschappelijke kwaliteiten. Daarom is er voor topsporters een aparte regeling mogelijk voor het lidmaatschap van VEJOS, wat betreft aanwezigheid. 

Kosten

De contributie voor het lidmaatschap van VEJOS bedraagt 140 euro per jaar. Hier krijg je 10 extracurriculaire activiteiten, toegang tot een groot sportmedisch netwerk en een schat aan kennis en ervaring voor terug.

Heb je nog vragen? Mail dan naar infobelgie@vejos.eu

Ledenportaal

Onze leden krijgen via het Ledenportaal toegang tot de powerpoints van onze sprekers. Zo kunnen ze deze nadien opnieuw bekijken en bepaalde topics eruit halen. Daarnaast worden hier ook interessante wetenschappelijke artikels geplaatst en dit alles om educatie te bevorderen. Klik op de knop hierboven om naar het Ledenportaal te gaan. 

Sollicitatie VEJOS België

De sollicitaties voor het verenigingsjaar 2023-2024 zijn helaas gesloten!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het lidmaatschap van VEJOS BE? Houd onze sociale media kanalen in het oog.