Wie zijn we?

De Vereniging voor Jong Orthopedisch en Sportgeneeskundig België (VEJOS BE) is een vereniging gericht op masterstudenten geneeskunde en startende artsen in opleiding met interesse in de Orthopedie en Sportgeneeskunde/Fysische geneeskunde. De vereniging organiseert extracurriculaire activiteiten voor haar leden, in samenwerking met (medisch) experts en bedrijven uit de medische industrie van de Orthopedie en Sportgeneeskunde/Fysische geneeskunde. 

Missie

De missie van VEJOS is:

Wat we doen

VEJOS maakt onderwijs over de Orthopedie en Sportgeneeskunde toegankelijk voor medische young professionals. Daarnaast vormt het de brug tussen zowel de specialismen Orthopedie en Sportgeneeskunde/Fysische geneeskunde, als tussen deze specialismen en de medische industrie. Hiertoe organiseren we lezingen, masterclasses, workshops, werkbezoeken en andere samenkomsten waarbij theoretische vakkennis, anatomie, beeldvorming, praktische vaardigheden en onderzoek centraal staan. 

Wil jij lid worden van VEJOS?

Dat is binnenkort mogelijk! Met het lidmaatschap van VEJOS haal jij als medische young professional alles uit jouw beginnende artsencarrière. Woon de interessantste lezingen, masterclasses en workshops bij, waar jij jouw kennis en vaardigheden binnen de Orthopedie en Sportgeneeskunde kan uitbreiden. Kom op een laagdrempelige manier in contact met medisch specialisten en medische bedrijven. Wil je meer weten over het lidmaatschap? Of wil je verder op de hoogte gehouden worden? Klik dan op de knop hieronder. 

Hou me op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden?
Vul dan volgend formulier in.